lørdag den 20. april 2013

ORDSKOVEN


I DAG KAN DU TAGE DEL I EN INTERAKTION. TA' IND TIL SVENDBORG OG GIV ORDSKOVEN LIV, LAD DEN BLOMSTRE, SKRIV DINE ORD OG SKAB TRÆETS FORTÆLLING.


I forbindelse med ord over Svendborg har vi lavet en interaktion, som er placeret i svendborgs bymidte omkring scenen ved torvet. 



Processen en kold og blæsende fredag.
Vi har arbejdet med kreativitet i grupper ved Marie og der har derfor været en helt anden ramme omkring denne installation, hvor vi har udviklet nogle mål for denne installation. Vi har ovenpå at være meget produktfikseret haft et dogme at være mere procesorienteret.
Fordi vi har lavet installationen under Ord over Svendborg var en del af rammen, at der skulle indgå ord og i tråd med at vi arbejdet under temaet træet er det blevet til Ordskoven. Der er ialt 5 træer som er udviklet under forskellige overskrifter. Vi har to træer som er under overskriften tryghed, og resterende er enkeltvis repræsenteret gennem angst, barndomsbilleder og forundring. Et af vores mål var at vi alle skulle arbejde med træet. Vi har derfor startet under hver overskrift med 15 min idegenerering, billeder som dukker op indenfor overskriften, ord og træ og derefter gået igang uden at aftale hvordan det hele skulle ende ud. Efter 40 min skulle vi slippe hvad vi havde i hænderne og uanset resultatet blev det altså træet. En øvelse i at lægge perfektionisten til side. Herunder lidt billeder fra gårdsdagens proces.


HÅBER VI SES I DAG PÅ TORVET I SVENDBORG








Ingen kommentarer:

Send en kommentar